Kunstroute Maas & Waal

Hallo kunstminnaars,

Ziehier het in juni beloofde blog met informatie over mijn deelname als gastexposant aan KunstBakens, de kunstroute in het land van Maas en Waal.

KunstBakens 27 & 28 september

Ik zal bij deze editie een selectie laten zien van werken uit verschillende series van de afgelopen jaren. Zowel twee- als driedimensionaal werk: Rotstekeningen, Tijdbeelden en Tijdsportretten alsmede een aantal objecten.

Praktische informatie:
Zaterdag 27 september van 13.00 tot 19.00 uur en op
Zondag 28 september van 11.00 tot 17.00 uur.
Locatie: Kerkstraat 76 te Wamel
Website: kunstbakens.nl

Ik ben blij dat ik als gastexposant mijn werk kan laten zien bij collega Gerrit van Meurs in Wamel (website: www.bleuetvert.com). Gerrit woont met zijn gezin in de Kerkstraat 76 en heeft daar een prachtig atelier waarin hij zich vooral bezig houdt met zijn zoektocht naar water (zie hieronder).

Gerrit Kl. 14026.jpg

Overzichtsexpositie deelnemende kunstenaars

In gebouw Waalstaete aan de Van Heemstraweg in Druten (meteen rechts bij het binnenrijden van Druten uit de richting Nijmegen) is er een overzichtsexpositie met één werkstuk van alle deelnemende kunstenaars en een aparte expositie waarbij elke kunstenaar een werkje heeft gemaakt rond het thema WATER. De werken worden in een uniform baklijstje van 23 x 23 cm gepresenteerd. De prijs voor die werkjes is € 95,- en heb je nu al interesse in mijn werk ‘Save Water!’ dan stuur je een mailtje en zorg ik dat het gereserveerd wordt.

ToPé-Save Water1.jpg

In Waelstaete en bij de deelnemende kunstenaars is een catalogus te koop met informatie over de deelnemende kunstenaars en een routebeschrijving.

Ik hoop jullie op zaterdag 27 of zondag 28 september in Wamel te ontmoeten. Ik kan de kunstroute warm aanbevelen: zeer gevarieerd en kwalitatief goed werk!

Terugblik Sint Anthonis

Dat laatste kon ook gezegd worden van de Kunstmanifestatie in St. Anthonis op zondag 7 september j.l. Naast heerlijk weer en heel veel bezoekers was er een prachtige aanbod van verschillende kunstvormen.
Ik heb een aantal van jullie aldaar mogen ontmoeten. Ook wat de verkoop betreft ben ik een tevreden mens: een aantal objecten heeft een nieuw thuis gevonden.
Twee verkochte werken waren nog niet eerder op een expositie te zien geweest. Gelukkig heb ik voor u nog wel de foto’s:
links ‘Trois Messieurs’ en rechts ‘L’ouverture’.

TweeluikSintAnthonis

Graag tot ziens bij KunstBakens of anders tot het volgende blog.

ToPé

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s