Opening Sleutelwerken

Zaterdag 2 april was de opening van SleutelWerken, de expositie in het Raadhuis van Ravenstein met grafisch werk van De Nieuwste Ploeg, de enthousiaste kunstgroep uit Nijmegen en omgeving die ik begeleid en adviseer, en een nieuwe serie objecten van mijn hand.

april2016openingSymbolisch werd de sleutel van het Raadhuis door Margriet Bolsius, lid van de Stichting Cultuur Ravenstein, en Gijs Roelofs, pupil van een van de leden van De Nieuwste Ploeg en maker van de sleutel, overhandigd aan de exposanten.

De meer dan honderd bezoekers van het eerste expositieweekend waren erg enthousiast over de kunst (meer dan 60 werken) en de fraaie locatie.

Graag nodig ik u uit om deze expositie te bezoeken. En als u het prettig vindt om mij daar te ontmoeten dan kan dat nog morgenmiddag (zaterdag 16 april) van 13.30 tot 16.30 uur, en in het slotweekend op zondag 15 en maandag 16 mei (pinksterweekend, van 11.30 tot 16.00 uur).

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Opening Sleutelwerken

  1. Yola zegt:

    Vorige week ben ik wezen kijken en er zaten mooie werken bij, met name de gemengde technieken spraken mij aan. Wat een creatieve ploeg! Misschien kennen jullie het al, na alle gesleutel van de afgelopen tijd, maar toch: hier een link naar een ander werk van iemand die helemaal los gegaan is met sleutels: https://youtu.be/GolS9Db3BMM Je moet wel van rood houden 🙂 Of het geluid erbij hoort of een toevoeging is van de videomaker weet ik niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s