Uitnodigingen…

Hierbij nodig ik u uit om mij te volgen op mijn kunstpad in het nieuwe jaar 2017.

Allereerst om deel te nemen aan de Werkweek 2017 in Argillières in Frankrijk. Deze staat gepland van zondag 30 juli tot zondag 6 augustus.

februari1

Ik kijk er naar uit om weer met een club enthousiaste deelnemers aan de slag te gaan met druktechnieken en schilderen. Maar ook om samen te werken met deelnemers die aan het werk gaan met metaal en lassen. Vorig jaar heb ik voor het eerst iemand begeleid bij de vervaardiging van een metalen object en dat was, zowel voor de deelnemer als voor mij, een dusdanig positieve ervaring dat we er komende zomer een vervolg aan geven. Wanneer u technisch onderlegd bent (b.v. lassen) èn behoefte hebt aan creatieve/artistieke begeleiding dan bent ook u van harte welkom.

februari3

Wat gaat u doen in die Werkweek?
U bent te gast in ‘ons’ dorpje Argillières in de Haute Saône. Het wordt weer een creatieve week met een programma voor zowel beginners als gevorderden. We tekenen/schetsen op buitenlocaties en werken die indrukken uit in het atelier met druktechnieken en/of schilderen. Met mijn individuele begeleiding probeer ik het beste bij iedereen naar boven te halen en mijn gade Willy gaat u verwennen met haar lunches en diners. Het gaat er om dat u een week lang ongestoord kunt ‘scheppen’ en genieten!
Aan de overzijde van de straat is een gîte met vier eenvoudige kamers. Ook kunt u gebruik maken van een chambre d’hôte in de directe omgeving. Eventueel kunt u met een caravan komen.
Voor informatie of inschrijving kunt u mailen naar: tope.art25@gmail.com

februari2

Werkdag Druktechnieken & Schilderen
De 3e Werkdag Druktechnieken & Schilderen, van 14 januari jl., was weer zeer geslaagd met enthousiaste en gemotiveerde deelnemers. Er resteren er nog twee dit voorjaar. Die van zaterdag 18 maart is vol. Op de laatste, zaterdag 13 mei, zijn nog drie plaatsen. Wanneer u mee wilt doen (ook als beginner) graag z.s.m. mailen: tope.art25@gmail.com

Museum Kasteel Wijchen
Van 18 maart tot 1 november
exposeer ik objecten in het Museum Kasteel Wijchen in het kader van de expositie ‘Wijchen maakt Het! De opkomst van de moderne industrie’. Het museum heeft mij, als kunstenaar én geboren Wijchenaar, benaderd omdat zij mijn objecten, waarin ik vaak op zoek ben naar historische verbindingen tussen mens en materiaal, een logische en toepasselijke aanvulling vinden bij de thematiek van deze expositie.wijchen-maakt-het-klein-kopie
Hierin wordt namelijk de ontwikkeling van de industrie in Wijchen getoond. In eerste instantie was niet de de zware industrie de motor achter de economische vooruitgang maar juist de dorpssmid en de wagenmaker. Ook familiebedrijven speelden van meet af aan een belangrijke rol in het Wijchense. Naast een uitgebreide historische terugblik is er een aantal bedrijven uit de hedendaagse Wijchense maakindustrie dat zich presenteert tijdens deze expositie.
De openingstijden van Kasteel Museum Wijchen zijn woensdag t/m zondag van 13.00 – 17.00 uur.
Ik ben zelf, van 13.00 tot 17.00 uur, aanwezig op maandag 17 april (2e Paasdag) en op zondag 21 mei, en ontmoet u graag op een van deze dagen.
Voor actuele informatie: www.museumwijchen.nl

Lady Paula BloemSierKunst
Wilt u mij eerder zien én kennis maken met mijn nieuwe serie grafische werken, dan bent u welkom in het weekend van 25 en 26 maart a.s. bij Lady Paula BloemSierKunst in Nijmegen waar ik deelneem aan een groepsexpositie. Eigenaars Han en Jaap Ensink organiseren, op een van de mooiste plekjes van Nijmegen, een maal per maand een weekendexpositie.
Het adres is Fransestraat 77A (v.a. de St.Annastraat na ca. 50 meter rechts het steegje in en na ca. 100 meter links is er de parkeerplaats).

Ik ben op beide expositiedagen van 13.00 tot 17.00 uur aanwezig.

Graag tot ziens!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s