BOEREN, BURGERS EN BUITENLUI

Het is weer tijd voor het zomerblog! Tijd om u te informeren over de activiteiten die voor mij liggen.

WERKWEEK FRANKRIJK

De werkweek Druktechnieken/Schilderen/Metaalbewerken, in ons paradijsje in Argillières in Frankrijk, gaat door! Van 30 juli t/m 6 augustus komt er weer een aantal enthousiaste creatievelingen, zowel beginners als gevorderden, om zich een week onbezorgd onder te dompelen in werken en genieten.

Er is nog een aantal plaatsen vrij. Denk nog eens goed na en gun u zelf een onvergetelijke creatieve vakantie/werkweek. Wij begroeten u graag!

DrieluikZomer2017

Alle informatie vindt u in het bericht in de voorjaarsblog die hieronder staat.
En… wacht u vooral niet te lang…

OPEN MONUMENTENDAG 2017

Zaterdag 9 en zondag 10 september zijn de Open Monumentendagen. Het thema is dit jaar ‘Boeren, Burgers en Buitenlui’. Dit was van oudsher de uitroep waarmee de stadsomroeper de aandacht van het publiek trok. Met die drie begrippen was in feite iedereen genoemd: de bewoners van platteland en stad plus de rondtrekkende mensen zonder vaste verblijfplaats. Het is een thema met talloze aanknopingspunten en een rijk assortiment aan bijzondere monumenten en verhalen die tijdens de Open Monumentendagen kunnen worden beluisterd en beleefd.

De-Olde-KruykIk ben beide dagen te gast in een van die prachtige monumenten namelijk Keramiekmuseum en Galerie De Olde Kruyk in Milsbeek.  Er is daar enorm veel te zien en te beleven en ik exposeer er nieuw grafisch werk en een aantal objecten. Het zou fijn zijn u daar te ontmoeten!

6ème BIENNALE PEINTURE – SCULPTURE

Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober ben ik een van de deelnemers aan de Biënnale in Dampierre sûr Salon (70). Het is wat verder weg dan Milsbeek, maar mocht u in de buurt zijn: deze beurs in Espace Beauvalet is zeer de moeite waard. Twee jaar geleden heb ik Nederland al eens vertegenwoordigd en dat was een hele bijzondere en mooie ervaring.

EXPOSITIE MUSEUM KASTEEL WIJCHEN

De expositie ‘Wijchen Maakt Het!’ is tot dusverre zeer drukbezocht en de bezoekers zijn erg enthousiast. Zelf ben ik weer vereerd door het feit dat jullie in grote getallen naar de twee zondagmiddagen zijn gekomen waarop ik in het museum aanwezig was. Dank daarvoor!
De expositie is nog tot zondag 29 oktober te bezoeken: museumkasteelwijchen.

Rest mij u een fantastische zomer toe te wensen,
mede namens Willy, en graag tot ziens!
ToPé
Miro-Willy-ToPé

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s