Voorjaar

Achter glas ziet het er prachtig uit! Zonnetje, blauwe lucht, dappere krokusjes. Buiten snijdt een gemene oostenwind het verlangen naar het voorjaar genadeloos af…
Maar…. de dagen lengen en de lente is aantocht.

Exposities
Graag nodig ik u uit, mede namens mede-exposante Kieta Nuij, voor een prachtige voorjaarsexpositie met de titel ‘Mens – Beeld’ bij Kunst in het Kerkje in Velp (bij Grave).

voorjaar2018Met grafisch werk van mijn hand en beelden van Kieta.

U bent van harte welkom in het Paasweekend, zaterdag 31 maart, zondag 1 april en maandag 2 april (2e Paasdag), vervolgens op zaterdag 7 april en op zondag 8 april en op zaterdag 14 en zondag 15 april.
Openingstijden: van 11.00 tot 17.00 uur.

Kieta en ik zijn aanwezig om u te ontvangen. Zaterdag 7 april ben ik er niet, dan neemt Willy de honneurs waar. Heel graag tot ziens, met een voorjaarszonnetje, in een van de drie weekends!

Voor wie niet zolang wil wachten: Zaterdag 17 maart a.s. is de opening van de thema-expositie ‘Duurzaamheid – Oog voor de toekomst’ in de Ontmoetingskerk Dukenburg, Meijhorst 70-33 in Nijmegen. Ik nodig u uit om daarbij aanwezig te zijn of om op deze expositie op een ander moment te bezoeken. Voor informatie: zie de site van de ontmoetingskerk.

Cursussen druktechnieken & schilderen
Op de werkzaterdagen ‘Druktechnieken en Schilderen’ in Nijmegen, van zaterdag 10 maart en zaterdag 21 april, zijn nog enkele plaatsen vrij. Bent u geïnteresseerd, stuur een mailtje naar: info@tope-art.nl voor informatie en/of aanmelding.

Creatieve mei- of zomervakantie
Hebt u zin in een unieke ervaring tijdens een geheel verzorgde creatieve mei- of zomervakantie in en om mijn atelier in Frankrijk? Kijk dan voor meer informatie op mijn site.

Tenslotte
Deze winter heb ik gewerkt (en ik doe dat nog) aan een nieuwe serie objecten voor de expositie ‘De Menselijke Maat’. Ik ga deze exposeren met Janny Freriks (grafisch werk), in het kerkje van Persingen op zaterdag 24 en zondag 25 november. Nog ver weg, maar ik kan u al beloven dat het een interessante expositie gaat worden. Zet de data alvast in uw agenda.

Voorjaar2018Toon atelier

Voor nu gegroet,

ToPé

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s