Zomer 2018

Het is juni en weer tijd voor mijn ZomerBlog. Ik laat u mee terugkijken op de expositie in Het Kerkje van Velp en de Portes Ouvertes. En vooruit kijken naar de Werkweek in Frankrijk en het expositieweekend 24 en 25 november in het kerkje van Persingen.

De expositie ‘Mens – Beeld’ die ik samen met beeldhouwer Kieta Nuij, gedurende drie weekends in april, bij Kunst in het Kerkje in Velp had is heel succesvol geweest. Druk bezocht, tevreden bezoekers én tevreden exposanten.

Hierbij nog enkele sfeervolle impressies:

Zomerblog2018_1

Zaterdagmiddag 5 mei was de ‘Portes Ouvertes’ in mijn atelier in Argillières. Een drukbezochte en zeer gezellige middag met enthousiaste dorpelingen, werkers en helpers en kunstliefhebbers. En met, zoals dat hoort bij een regionale kunstenaar, een artikel in L’Est Republicain!

Zomerblog2018_2

De werkweek in Frankrijk zit dit jaar vol! Acht enthousiaste creatieve deelnemers komen naar ons pittoreske dorpje om, met druktechnieken, schilderen en collages, te werken rond het thema ‘Bomen/Vormen’ én om verwend te worden met de lunches en de diners van Willy. En ook wij hebben er weer heel veel zin in!

Zomerblog2018_3

Tenslotte wil ik u vragen om in uw (digitale) agenda bij 24 en 25 november a.s. alvast een notitie te maken dat er in dat weekend een bijzondere expositie is in het kerkje van Persingen. Onder de titel ‘De Menselijke Maat’ exposeer ik daar mijn nieuwe serie objecten, naast grafisch werk van Janny Rullmann-Freriks.

Zomerblog2018_4

Rest ons u een fantastische zomer toe te wensen! 

ToPé en Willy 

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s