Zomer 2019

Het is alweer juni. Tijd voor mijn Zomerblog met een korte terugblik op mijn overzichtsexpositie eind mei en informatie over de komende exposities. Tevens aandacht voor de Creatieve Werkweek in Argillières van dit én van komend jaar.

Wat was er veel belangstelling op 25 en 26 mei in het Verenigingsgebouw in ons eigen Overasselt tijdens Kunstroute Heumen! Dank voor de komst naar en de enthousiaste reacties op mijn overzichtsexpositie! Een beeldimpressie:

Exposities / Expositions 2019

Om te beginnen is er op 15 en 16 juni de Atelierroute Wijchen. Daar ga ik niet aan meedoen. Of eigenlijk toch wel. Een beetje. Mijn collega fotograaf/kunstenaar Joy Dekok (www.everythingmattersdesign.com) doet wél mee. Zij werkt momenteel aan een serie kunstenaarsportretten. Tijdens de kunstroute exposeert zij deze portretten samen met een kunstwerk van de betreffende kunstenaar. En ik ben er daar één van! Alle informatie op www.kunstkringwijchen.nl.

Foto Joy Dekok

Dit is echter niet de foto die Joy gekozen heeft voor de serie. Die is veel… Gaat dat zien!

Frankrijk

In datzelfde weekend exposeer ik in ons eigen dorp Argillières. Lokale kunstenaars uit Frankrijk, België en ik zelf tonen werk dat geïnspireerd is op het landschap van de Haute Saône.
Van zaterdag 13 juli t/m zondag 21 juli neem ik deel aan de 58e Exposition Fougerollaise de Peinture in Fougerolles in de Vogezen. Locatie is de Salle des Fêtes en de openingstijden: dagelijks van 14.30 tot 18.30 uur.

Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september exposeer ik schilderijen en grafisch werk in Espace Valentin Pelzhof in Charentenay samen met Bernard Thierry, die sculpturen exposeert.

Nederland

Zondag 15 september neem ik met mijn sculpturen deel aan Kunstival in Velp bij Grave (https://kunstival.nl). Dit festival met kunst en muziek vindt plaats in de kloostertuin van Residentie Mariëndaal in Velp (N-Br.) van 11.00 tot 18.00 uur. Ik hoop alle ‘thuisblijvers’ daar te zien om even bij te praten.

Frankrijk

En tenslotte neem ik op zaterdag 19 en zondag 20 oktober voor de vierde keer deel aan de Biënnale Peinture et Sculpture van Dampierre sur Salon.
Locatie: l’Espace Beauvalet. Openingstijden: van 10.00 tot 18.00 uur.

Mocht je in de buurt zijn dan ben je ook welkom op de vernissage op vrijdag 18 oktober om 18.00 uur. Verras me gerust door plotseling binnen te wandelen bij een Franse expositie. Wel graag even een mailtje vooraf (info@tope-art.nl) om zeker te zijn dat ik op dat moment aanwezig ben.

Creatieve Vakantieweek 2019/2020

De zevende Creatieve Vakantieweek 2019 die gepland staat van 28 juli t/m 4 augustus a.s. is volgeboekt! Uiteraard zijn we daar blij mee en we verheugen ons op de komst van de creatievelingen die aan het werk gaan met het thema ‘Expressionistische landschappen’ én die zich gaan laten verwennen met de maaltijden en de lunches van Willy.

Het is nog ver weg, maar omdat ik dit jaar mensen heb moeten teleurstellen geef ik de data voor komend jaar door: de Creatieve Vakantieweek staat gepland voor de week van zondag 26 juli t/m zondag 2 augustus 2020. Voor informatie en/of inschrijving stuur je een mail naar: info@tope-art.nl


Ik sluit af met iedereen, mede namens Willy,
een fantastische zomer toe te wensen.
Geniet! Van elkaar, van de natuur, van de kunst, van het leven!

ToPé

‘Om je gezicht te zien gebruik je een spiegel;
om je ziel te zien een kunstwerk’

George Bernard Shaw

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s