En weer is er een jaar voorbij…

En weer zitten we in een lockdown …

Terwijl ik me zo voorgenomen had om het niet te veel over Corona te hebben in deze terugblik op 2021. Want, eerlijk is eerlijk, ook ik ben wel een beetje klaar (met nieuwe varianten, wel of niet versoepelen van maatregelen, beloftes doen en die vervolgens niet na kunnen komen). Een kunstenaar is tenslotte ook maar een mens.

Ik ga het daarom in deze traditionele ‘eindejaars-blog’ vooral hebben over wat er afgelopen jaar wél door kon gaan op het gebied van mijn creativiteit:

Over de twee zeer geslaagde creatieve vakantieweken in Frankrijk in de zomer. Het enthousiasme over die weken is zo groot dat we er in 2022 weer twee aanbieden en van de 14 beschikbare plekken zijn er nog maar twee vrij in de tweede week, van 7 t/m 14 augustus.

Twee geslaagde creatieve vakantieweken in de zomer

Ik ben heel blij dat mijn object ‘De Tijd Vliegt’ dit jaar een mooi thuis heeft gevonden tussen de schapen ergens in het Brabantse land!

Nieuw thuis voor ‘De tijd vliegt’

En met warme herinneringen blik ik terug op de bijzondere expositie in Hernen in september, samen met Jos van Overbeek en Jos Wesseling, waarbij ik velen van jullie eindelijk weer eens kon ontmoeten!

De bijzonder fraaie en geslaagde expositie in Hernen, begin september

En dan was er nog, half oktober, mijn vijfde deelname aan de Biënnale van Dampierre (waarbij ik voor het eerst de voorpagina van de catalogus haalde) …

Mijn eerste lustrum op de Biënnale van Dampierre

In weerwil van Corona kan ik dus terugkijken op een heel mooi creatief jaar!

Vooruitkijkend geef ik jullie alvast mee dat er in het paasweekend, 16, 17 en 18 april van dit jaar, de solo-expositie ‘Dans & Ballet’ gepland staat in Hernen, met een nieuwe serie grafische werken en objecten.

HOOP

Dat is wat wij jullie mee willen geven in dit schrijven. We hadden de indruk dat we de goede kant op gingen… Helaas zijn we weer teruggefloten en dat is, voor heel veel mensen, een enorme domper. Nog extra in deze tijd van het jaar waarin je juist die HOOP mee wil nemen naar dat nieuwe jaar. Des te belangrijker is het om die HOOP juist nu te behouden want de geschiedenis heeft ons geleerd dat we daarmee zaken die ons in de toekomst wachten het hoofd kunnen bieden en dat zal dan weer bepalend zijn voor wat onvermijdelijk ons verleden zal worden…

Wij wensen jullie 
het aller, aller beste voor 2022!
En blijf alsjeblieft gezond!

ToPé en Willy

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s